MONTE CASSINO SUNRISE
40 ml απόσταγμα Μπαμπατζίμ Ροδίτης
30 ml limoncello
συμπληρώνουμε χυμό πορτοκάλι
και από πάνω προσθέτουμε 15 ml γρεναδίνη
σερβίρουμε στο κλασικό ποτήρι του cocktail
κατευθείαν στο ποτήρι
STROMBOLI
25 ml απόσταγμα Μπαμπατζίμ Μοσχάτο
25 ml grenadini
το χτυπάμε στο shaker σερβίρουμε σε ποτήρι cocktail και
συμπληρώνουμε λευκό κρασί (μη αρωματικό κατά προτίμηση)
σιγά από πάνω για να έχουμε διχρωμία
GRAPPACINO
στο shaker κτυπάμε
50 ml απόσταγμα Μπαμπατζίμ Ξινόμαυρο
15 ml dissarono ( η άλλο amareto)
10 ml σιρόπι ζάχαρης
1 esspreso
σερβιρουμε σε ποτήρι martini cocktail αφού το έχουμε κρυώσει
στο ποτήρι martini δεν βάζουμε ποτέ πάγο μόνο κρυώνουμε το ποτήρι!
ASSO
στο shaker κτυπάμε
4/10 απόσταγμα Μπαμπατζίμ Cabernet
1/10 σιρόπι τριαντάφυλλο
2/10 χυμό βατόμουρο (όχι φρέσκο)
1/10 σιρόπι ζάχαρης
σερβιρουμε σε χαμηλό ποτήρι cocktail
GRAPIRINIA
1lime
2-3 κουταλάκια ζάχαρη μαύρη
40 ml απόσταγμα Μπαμπατζίμ Cabernet
τριμμένο πάγο
σερβίρουμε σε χαμηλό ποτήρι cocktail
ΜΑΣΤΙΧΑ FRESH
40 ml μαστίχα (Ψύχη)
20 ml απόσταγμα Μπαμπατζίμ Ξινόμαυρο
20 -30 ml χυμό φρέσκο αγγούρι
10 ml χυμό lime η λεμόνι
5- 10 ml σιρόπι ζάχαρης
χτυπάμε τα υλικά στο shaker
και σουρώνουμε σε ποτήρι martini
Και δύο πιο απλά:
2 μέρη φρέσκο χυμό σταφύλι
1 μέρος απόσταγμα Μπαμπατζίμ Ξινόμαυρο
πολύ παγωμένα και τα δύο σε μικρό ποτήρι λευκού κρασιού (welcome drink)
2η παραλλαγή
30 ml Μαστίχα Ψύχη
30 ml απόσταγμα Μπαμπατζίμ Cabernet
προσφέρουμε σε ποτήρι μαργαρίτας γεμάτο με τριμμένο πάγο
συμπληρώνουμε με σόδα και ρίχνουμε 3 σταγόνες ταμπάσκο στο κέντρο