Μονοποικιλιακά αποστάγματα

Έμπνευση και εκτέλεση ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ.
Γνωρίζοντας τις δυνατότητες της κάθε ποικιλίας αμπέλου, ξεχωρίζουμε, οινοποιούμε, και κερδίζουμε όλο τον αρωματικό και γευστικό πλούτο του μοναδικού σταφυλιού. Η οικογενειακή παράδοση μας οδηγεί σε αριστοτεχνική απόσταξη. Χιλιάδες σταγόνες θα φυλακισθούν για να διατηρηθούν τα αρώματα και γεύσεις για μια ολόκληρη ζωή.

 Το καθένα έχει τη δική του αρωματική ιδιαιτερότητα, όλα όμως χαρακτηρίζονται από την καθαρότητα των αρωμάτων τους και το όμορφα ενσωματωμένο αλκοόλ (42% vol).

Το Ξινόμαυρο είναι από τα πιο εντυπωσιακά αποστάγματα,πληθωρικό από τη μία αλλά με ευγένεια από την άλλη.

Το Chardonnay διακρίνεται για το συνδυασμό φινέτσας και πλούτου καθώς και την ακρίβεια των αρωμάτων του..

Ένα ελαφρώς γλυκό και πολύ αρωματικό απόσταγμα απο την ποικιλία Μαλβάζια. Απολαύστε το δροσερό ή παγωμένο στο τέλος του γεύματος συνοδεύοντάς το με το επιδόρπιο.

Διακρίνονται έντονα αρώματα από κόκκινα φρούτα και μπαχαρικά. Σερβίρεται δροσερό μετά το δείπνο, με plateau αλλαντικών ή με επιδόρπια.

Καθαρό χρώμα, με ένα πλούσιο αρωματικό μπουκέτο που προκύπτει από την απόσταξη των στεμφύλων Μοσχάτου. Ανθικά αρώματα που θυμίζουν ροδόνερο αλλά και φρούτα, που διαρκούν στο στόμα.

Διακρίνεται για τον φρουτώδη χαρακτήρα του και την μακρά επίγευσή του. 

Μονοποικιλιακό απόσταγμα. Φρέσκα αρώματα και μεγάλη γευστική ένταση που θα απολαύσουμε πριν το φαγητό με μεζέ ή μετά το φαγητό για τη χώνεψη.