Chardonnay
Το Chardonnay διακρίνεται για το συνδυασμό φινέτσας και πλούτου καθώς και την ακρίβεια των αρωμάτων του..
Πρώτη ύλη:
Σταφύλια της ποικιλίας
Τρόπος Παραγωγής:
Προϊόν Διπλής Απόσταξης Στεμφύλων (φλούδες) Σταφυλιών μετά την αριστοτεχνική τους οινοποίηση.
Χαρακτηριστικά:
Μέγας αρωματικός πλούτος της ποικιλίας από την οποία προήλθε το Απόσταγμα. Δυνατή, μοναδική γεύση με συναρπαστική επίγευση.
Τρόπος Κατανάλωσης:
Πίνεται σκέτο και πολύ παγωμένο. Σερβίρεται στο τέλος κάθε γεύματος με φρούτα, με ξηρούς καρπούς και με τον καφέ.
![](https://babatzim.gr/wp-content/uploads/2020/05/conjunto-decorativo-vino-boceto-3-new-255x300.png)